Parajumpers Long Bear Parka Dam Olive Long Bear Parajumpers [PJS-Jackor-2029] - SEK6,466.00 : 50% rabatt på Parajumpers Kodiak Dam Svart,Parajumpers Jacka Online -alltid fri frakt och fria byten.


Parajumpers Long Bear Parka Dam Olive Long Bear Parajumpers

SEK6,466.00

Lägg i korgen:Parajumpers Long Bear Parka Dam Olive Long Bear Parajumpers

BESKRIVNING

Ned fyllda nylonrock med en avtagbar huva med en avtagbar äkta päls huva foder och trim. Huvan är justerbar med hjälp av en tejp. Skalet tyg har genomgått en särskild behandling som skyddar den från smuts och regn och har en inre lamine (WP: 10.000 mm - MVP: 10.000 g / kvm / 24 timmar). Tejpade sömmar på huva, axlar och armhålor. Två snap fickor framtill. PJS patch på vänster ärm och dragsko i botten. Pälsen har en smal passform och blixtlåsförsedda sido ventiler för ökad komfort. Dragkedja. Tvåvägs blixtlås med exklusiva PJS karbinhake i nacken.

Sammansättning:

skal 100% polyamid
foder 100% polyester
fylla 90% ner 10% fjäder
äkta päls trim 100% äkta finn. asiatisk tvättbjörn päls
äkta päls 100% riktig kaninpäls

INFO

Dunet har en fyllning märkeffekt på 730.

Päls trim runt huvan är FINSKA ASIATIC RACCOONEN och dess ursprung är FINLAND

Den pälsfoder i huvan är KANIN, dess ursprung är Kina och det är en biprodukt av livsmedelsindustrin.

Den huvudsakliga blixtlås levereras av YKK.


pjs outlet outlet parajumpers parajumpers long bear sale parajumpers long bear beige

Fraktsätt

      För närvarande använder vi DHL / Express Mail Service som våran bärare och leverera våra produkter till de flesta länder och områden som DHL / Express Mail Service kan nå.

     Oavsett hur många varor du köper per beställning, vi erbjuder fri frakt över hela världen.

Sändande Time

      Orderingången på lördagar, Söndagar och allmänna helgdagar, liksom orderingången efter 2pm på vardagar, kommer att behandlas nästa arbetsdag, tar leveransen normalt 3-7 arbetsdagar. Observera att varje Sändningstiden anges på vår hemsida eller ges av representanter kundservice är bara uppskattningar. Vi kommer att göra vårt allt för att se till att du får paketet i tid, men vi är inte ansvariga för sändning förseningar, vilket kan påverkas av fraktbolaget, leverans destination, väder, semester eller felaktig/otillräcklig leverans information.

 EMS

 6-10 arbetsdagar till hela världen

 DHL

 4-8 Arbetsdagar

Leveransadress

     Vi ber om ursäkt för besväret, men vi kan inte sända till P.O. boxar. Alla paket kommer att hållas för att plocka upp om kan inte undertecknas eller levereras. Så snälla ge oss den mest up-to-date, korrekt och detaljerad leveransinformation med ditt telefonnummer för frakten. Om en vara returneras eftersom det var inte levereras på grund av en felaktig adress, kommer kunden måste vara ansvarig för både frakt och avgifter retur.

Anteckningar:  

   1. Vanligtvis kommer vi att behandla din beställning när du avslutar din betalning. Men ibland måste vi verifiera din beställning innan vi bearbeta den genom att skicka ni ett mail eller ringa dig. Din medverkan kommer att vara mycket uppskattat.

   2. Vänligen ge oss en detaljerad och korrekt leverans adress så att vi kan leverera din beställning framgångsrikt. För närvarande, P.O. Box-adress kommer inte att accepteras. Kunden bär fullt ansvar för förlorad om paketet var förlorat på vägen på grund av en felaktig leverans adress.

   3. Vi ber om ursäkt, men vi kan inte ändra leveransadress för ditt paket när din beställning har skickats ut. Om du inte är tillgängligt när ditt paket levereras, kommer brevbäraren lämnar ett telefonkort med instruktioner om hur att plocka upp den.

 Spårning

       Den leverans av ditt paket är online spårbar. Efter din beställning levereras ut, kommer en e-postbekräftelse med online tracking nummer och länk att skickas till dig. Det spårningsnummer kommer att gälla för din check inom 48 timmar efter att du fått e-postmeddelandet.

      Vi föreslår verkligen att du lägger till oss på din e-postlista så att du kan få bekräftelse på din beställning från oss. Och kom ihåg att kolla din spam / skräppostmappen om du inte får svar inom 3 dagar.

     Om du inte är helt nöjd eller om det finns en diskrepans med din beställning, vänligen bevara all dokumentation och förpackning och kontakta oss omedelbart genom att skicka ett e-postmeddelande eller klicka Online Support för att få hjälp.

Godkännande av de Parcel

     Alla paket kommer att markeras som "gåvor" eller "prov" för att undvika avgifter som tas ut av tullen, men kunden kommer att vara fullt ansvarig för de avgifter om det finns någon. En signatur kommer att krävas från mottagaren på objektet ankomst. Denna tjänst ger dig sinnesfrid att ditt objekt kommer fram säkert i din ägo. Alla paket kommer att hållas för att plocka upp om det inte kan undertecknas och levereras.

     Det åligger den som får paketet att undersöka objektet före undertecknandet för dess acceptans. Om transportören har tillstånd att lämna paketet utan en signatur, viplouisvuitton.se kommer inte hållas ansvarig för skada eller förlust som kan uppstå under transporten. Det är kundens ansvar att kontrollera objektet status vid ankomst och informera oss om eventuella problem eller skador inom 3 dagar efter din beställning.

     Om har några frågor om leverans av din beställning, vänligen kontakta oss via Tickets system eller online-support.Du kanske också gillar

Parajumpers Long Bear Parka Dam Marinblå Long Bear Parajumpers
Parajumpers Long Bear Parka Dam Marinblå Long Bear Parajumpers
SEK6,466.00  SEK2,999.00
Spara: 54% mindre
Parajumpers Long Bear Parka Dam Röd Long Bear Parajumpers
Parajumpers Long Bear Parka Dam Röd Long Bear Parajumpers
SEK6,466.00  SEK2,999.00
Spara: 54% mindre
Parajumpers Long Bear Parka Dam Svart Long Bear Parajumpers
Parajumpers Long Bear Parka Dam Svart Long Bear Parajumpers
SEK6,466.00  SEK2,999.00
Spara: 54% mindre