Köpinformation

Köpinformation

Vi inser vikten av att skydda sekretessen för personlig information. Vi har upprättat rimliga åtgärder och säkerhetsåtgärder för att skydda den information du lämnar till oss. När du registrerar ett konto hos oss, ger du ditt samtycke att behandla sådana in personuppgifter i enlighet med denna integritetspolicy.

Denna integritetspolicy gäller för alla skyddade personuppgifter samlas in, bevaras eller användas av oss.

Vilken information vi samlar in

Vi samlar in personuppgifter från besökare som registrerar sin information (t.ex. namn, kön, adress, telefonnummer (s), e-postadress, etc.) att skapa ett konto.

Hur vi använder information du tillhandahåller

Om du ger oss din personliga information, sedan med ditt medgivande, kommer vi att använda denna information för att hålla dig informerad om våra evenemang eller kampanjer, och / eller att behandla alla beställningar du får plats. Annars kan vi använda den information du lämnar till oss bara för att se över vår prestation och att förbättra våra tjänster till dig, eller att kommunicera med dig om din beställning.

Har vi din information med andra

Vi kommer aldrig sälja, hyra eller avslöja våra kunders namn, adress, e-postadresser eller annan personlig information till varje enhet. Om vi ​​inte är skyldiga att göra det enligt lag eller i samband med ett rättsligt anspråk eller förfarande.