Fraktsätt & Spårning

KOSTAR DET NÅGONTING ATT GÖRA EN RETUR?

HAR NI MOTTAGIT MIN RETUR?

Du kommer få en returbekräftelse via mail så fort vi mottagit din retur. Det kan ibland ta upp till 14 dagar för en retur att komma till oss och behandlas på vårt lager.

FÅR JAG EN NY FAKTURA PÅ DET NYA BELOPPET OM JAG GÖR EN RETUR?

Ja, finns det någonting kvar att betala på fakturan skickar Qliro en uppdaterad faktura via mail till dig efter att vi har behandlat din retur. Du kan även se din uppdaterade faktura inne på Mina Sidor hos Qliro. Om du vill betala din faktura innan vi har behandlat din retur så drar du av beloppet för varorna du har returnerat. Tänk på att lägga till 39:- om du har gjort en retur. Har du däremot gjort ett byte är returfrakten gratis. OBS! Vid retur återbetalas inte extra tilläggsavgifter som t.ex. 48h Express eller Express Hemleverans. Fler frågor?

Psst..! Tänk på att du själv kan flytta fram din fakturas förfallodatum hos Vinter-jackor.com genom att logga in här.

FÅR JAG RETURNERA REA-VAROR?

Självklart! Du har samma retur- och bytesrätt för alla varor du handlar hos oss.

Vid retur av hela din order debiteras du 39kr i efterskott, dvs om du skickar tillbaka 1 av 2 jackor betalar du ingen returkostnad. Debiteringen för den eventuella returfrakten (39kr) dras av när återbetalningen sker till dig som kund från det tidigare debiterade betalsättet.

Till länder inom EU säljs varan inklusive svensk moms, och alla avgifter så som eventuell tull och expeditionsavgifter betalas av mottagaren. Vid eventuell retur från ett EU land betalar kunden själv frakt och tullkostnader som eventuellt tillkommer Jackan Skandinavien AB i efterskott. Debiteringen för dessa eventuella kostnader sker när återbetalningen sker till kunden från det tidigare debiterade betalsättet.

Till Norge och andra icke EU länder säljs varan utan moms, och alla avgifter så som tull och expeditionsavgifter betalas av mottagaren. Vid eventuell retur från ett icke EU land betalar kunden själv frakt och tullkostnader som eventuellt tillkommer Jackan Skandinavien AB i efterskott. Debiteringen för dessa eventuella kostnader sker när återbetalningen sker till kunden från det tidigare debiterade betalsättet.

ÅNGERRÄTT

- Vi på Vinter-Jackor.com vill självklart att du ska vara nöjd med din vara. Därför ger vi dig alltid öppet köp i 14 dagar.

Ångerrätt gäller i 14 dagar från det datum som kunden mottagit varan. Ångerrätten ger dig som kund tid på dig att bestämma om du önskar behålla varan i din ägo. Varan ska behandlas med försiktighet, och inte användas utomhus där den kan utsättas för nederbörd eller starkt solsken som kan försämra värdet på varan. Varan ska behandlas varsamt och med omtanke om att varan ska kunna säljas vidare till annan vid retur. Eventuella märkningar som prislappar och varumärkes taggar får ej avlägsnas eller klippas av för att ångerrätten skall godkännas.

Om varan sänds i retur enligt ångerrätten, och skulle vara ovårdsamt behandlad, i forma av smuts, lukt, blekning eller att varan är trasig eller annat som resulterar i att varan ej är i nyskick så har Jackan Skandinavien AB rätt att ta ut värdeminskningsavdrag motsvarande hela priset av ordinarie försäljningspris inklusive moms. Bifoga alltid originalförpackningar och eventuella märkes-tags.

- Så packa varan ordentligt med försiktighet, och omsorg tack. Följ steg #1 och steg #2 enligt nedan för att skicka tillbaka dina varor till oss.

Vi följer "lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler" som du kan läsa mer om på konsumentverkets hemsida här.

Leverans företag: DHL FedEx

e-post: Parajumpers-sweden@hotmail.com