FAQ

Hur gör jag om jag vill returnera en vara?


Gå in under Returnera din vara och fyll i formuläret. Vi skickar därefter ett returnummer som du använder när du skickar varan till oss.
Ångerrätt
Som privatperson har du 14 dagars ångerrätt enligt Konsumentköplagen (SFS 1990:932) samt Distansavtalslagen och du har därmed de rättigheter som gäller för dessa lagar, som reklamationsrätt vid fabrikationsfel.
Ångerrätten gäller endast privatpersoner och då varan returneras oanvänd i obruten förpackning. Inköpet skall styrkas med inköpskvitto eller faktura. Vid åberopande av öppet köp återbetalas hela summan för köpet om varan är oöppnad och oanvänd. Observera att öppnad och använd vara belastas med värdeminskningsavdrag.

Ångerrätten gäller ej för företag. För köp mellan näringsidkare följer vi köplagen (1990:931).


Hur lång är leveranstiden?

Vi skickar leveransen så fort ordern är behandlad (betalning sker genom Payson). Leveranstiden hos fraktbolaget DHL ligger på 5-12 dagar. Leveranstiden är inget vi kan garantera då förseningar kan ske p.g.a. trafik, vägarbete, olyckor etc.

Vad kostar frakten?

Frakten kostar 0 kr och paketet skickas via DHL eller Posten beroende på storlek och vikt.

Hur länge ligger mitt paket kvar på DHL/Posten?

När paketet anländer till din utlämningssplats, så ligger det kvar i 14 dagar. Om du inte hämtat ut ditt paket inom 14 dagar så skickas det i retur tillbaks till oss på Wildlife.

Hur fungerar betalning med kreditkort?

kreditkort för att enkelt och tryggt betala till oss. Med kreditkort kan du sätta in pengar med VISA, MasterCard samt internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea).
Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via kreditkort. kreditkort samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Vad innebär prisgaranti?


Prisgarantin gäller 14 dagar från köptillfället. Om du hittar en köpt produkt billigare i en annan butik, betalar vi tillbaka mellanskillnaden till dig.
Prisgarantin innebär att om du hittar en köpt produkt billigare i en annan butik, betalar vi tillbaka mellanskillnaden till dig. Förutsättningsvis att produkten är av samma märke med samma specifikationer. Vi tar även i beaktning att produkten kan köpas på lika vilkor och inom Sverige.
Prisgarantin gäller 30 dagar från köptillfället.